Borgparken

Borgparken

Ejendomsselskabet PSJ Ejendomsinvest står bag dette spændende projekt, som er tegnet af Laban Arkitekter på Torvet i Silkeborg. 

Borgparken bliver med sine 7 etager et vartegn for Silkeborg og byens mest markante bygning. På den højtbeliggende grund i Alderslyst bliver der et spektakulært view fra lejlighederne over by og skov.  

De 21 ejerlejligheder bliver på mellem 110-126 kvadratmeter, alle med have eller 1-2 altaner og tilhørende deportrum i kælder. Der bliver et gårdmiljø med grønt område, underjordisk affaldshåndtering, cykelskur og parkeringspladser med mulighed for tilkøb af vognly. Endvidere masser af muligheder for gæsteparkering på nærvedliggende pladser. 

Langs gaden er bygningen i 3 etager. Ved hjøet dannes et mindre torv og bygningen trapper op til 7 etager mod øst, hvilket danner en markant tårneffekt i bybilledet. 

Lejlighederne bliver med en funktionel indretning uden spildplads og der er lagt stor vægt på lys og luftige forhold. Borgparken bliver opført i kvalitetsmaterialer af lokale håndværkere, hvilket garanterer lave - om overhovedet nogen - vedligeholdelsesomkostninger de kommende mange år. 

Der er taget højde for evt. trafikstøj fra Borgergade i form af støjreducerende ruder, som samtidig er mere energibesparende. Derudover har Silkeborg Kommune lagt en vej- og trafikplan for området, der vil mindske trafikbelastningen markant. Det vil således tilstræbes i et fremtidigt perspektiv, at lede trafikanter fra den sydlige del af Borgergade direkte videre ad Kejlstrupvej.Læs mere omkring trafikplanerne her

Lejlighederne er indflytningklare. 

Facade